Βιογραφικά

Φωτεινή Καλιακάτσου-Χηνιάδη

Η Φωτεινή Καλιακάτσου-Χηνιάδη BDS, VT, MSc σπούδασε και μετεκπαιδεύτηκε στην οδοντιατρική σχολή του King’s College School of Medicine and Dentistry του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε το 1996.
Στη συνέχεια ολοκλήρωσε πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση (vocational Training, VT) σε εγκεκριμένη πρακτική στο Yeading Lane Dental Practice, Hayes Middlesex (σύμφωνα με τον κανονισμό 2 (1) της εθνικής υπηρεσίας υγείας (ΝΗΣ) της Μεγάλης Βρετανίας.

Φωτεινή Γαϊτανίδου

Η Φωτεινή Γαϊτανίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Απέκτησε τον τίτλο του οδοντιάτρου το 1999 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στο τμήμα της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας (Χειρουργική Στόματος) του Α.Π.Θ. το 2001. Παρακολούθησε πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική.

Σοφία Μπουρλίδη

Η Οδοντίατρος Σοφία Μπουρλίδη DDS, MSc αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010.

Μετά την αποφοίτηση της εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης σε οδοντιατρεία στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας παρέχοντας όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής.

Μιλτιάδης Μακρυγιαννάκης

Ο Μιλτιάδης Μακρυγιαννάκης είναι ειδικός ορθοδοντικός και ασκεί αποκλειστικά την ορθοδοντική σε ολόκληρο το φάσμα της. Εκτός της κλασσικής ορθοδοντικής, είναι πιστοποιημένος χρήστης της τεχνικής αόρατων ναρθήκων Invisalign και των τεχνικών γλωσσικής ορθοδοντικής Win και Incognito.